HTML

Lovi fogadás

Friss topikok

Milyen stratégiával maximalizálhatod a pénz nyerés esélyét egy internetes kaszinóban?

2014.02.27. 17:35 bukisamurai

A lovi mellett a kaszinós játékok is jó szórakozási lehetőséget nyújtanak.

Ha játszottál már igazi kaszinóban, mondjuk a Várkertben (nekem az volt a kedvencem), tudnod kell, nagyon sok zsetont lehet nyerni, de persze még többet elveszteni. Jobb ha más veszít, te ne feledd az alábbi szabályokat:

1. Találd meg a leghitelesebb internetes kaszinót. De feltétlenül bizonyosodj meg róla, hogy már bizonyított és több éves tapasztalat mellett zavartalanul működő kaszinó legyen. Kardinális, hogy magyar nyelven legyen és továbbá korrekt call centerrel üzemeljen, hogy az ügyfélkéréseket megfelelően lekezeljék. Ez az egész alapja.

Alex a Kaszinoprofi.hu-ról összeállított egy listát a legjobb magyar online kaszinókról, azt mindenképp nézd meg.

2. Pécézz ki 3 online kaszinót és regisztrálj, hogy amennyiben az egyik oldalon belekeveredsz egy vesztes szériába, akkor onnan seperc alatt váltani tudj.

3. Néha úgy is érdemes fogadni, hogy egyszerre 2 kaszinó játékával játszunk egyszerre és ahol a legtöbbet profitálunk, ott folytatjuk a játékot és a többi kaszinó tabot mára bezárjuk.

4. Természetesen olyan is lesz, hogy buktázol az egyik netes kaszinóban. Ilyenkor futás át gyorsan egy másik oldalra. Sajnos ha abban a kaszinóban sem jön össze, ezt vedd égi jelnek, és ne játssz többet azon a napon. Inkább menj el biciklizni.

5. Csakis olyan internetes kaszinókat válassz, magas az első feltöltő bónusz és folyamatos feltöltő bónuszokat is kínálnak, és ezeken kívül még pontokat gyűjthetsz. Ez természetesen amiatt kardinális, mivel minél több ingyen pénzhez jutsz, annál hatékonyabban tudod minimalizálni veszteségeidet és egyben megnövelni a profit esélyét.

6. Mindig állítsd be magadnak egy napi limitet, hogy maximálisan mennyi zsetont vagy hajlandó aznap elveszíteni. Ha ezt a határt eléred, inkább hagyd abba a játékot, Ha ezt a határt eléred, inkább hagyd abba a játékot, több mint valószínű, hogy valószínűleg vesztes lapjárásod van.

7. Rendkívül sok kaszinó játékstratégia létezik. Érdemes követni őket és közben nem össze-vissza fogadni, mert a megfontolt kaszinó stratégia előnyt nyújthat a házzal szemben. A kaszinóprofi.hu-n az összes játéktípusra fogsz találni valamilyen kaszinó stratégiát, például a slotsra, pókerre, vagy a rulettre.

8. Játék közben légy mindig tudatos. Amennyiben elragadnak az érzelmeid, sokat elbukhatsz rendkívül gyorsan.

9. A netes kaszinóban való játszás nagy előnye, hogy játék közben is futtathatsz matematikai programokat, amik segítenek a matematikailag ésszerű játékban. A kíváló Black jack sniper és Rulett sniper is ilyen programok.

10. Nagyon sok hamis információt fogsz találni az online kaszinójátékokról az interneten, légy körültekintő. Sajnos ha bárhol azt állítják, hogy valami tuti, az egyszerűen nem igaz. A szerencsejátékban nincs garantált. Csupán a matematikai következtetésekre alapozva nagyobb eséllyel profitálhatunk.

ITT a Világ Legnagyobb Online Kaszinója, aki ráadásul 60.000 Ft Bónuszt ad minden új játékosának, REGISZTRÁCIÓ ITT!

Az alábbi sportfogadó cégnél találod Magyarországon nagy valószínűséggel sok fogadási piacra a legmagasabb szorzókat , 20.000 Ft bónusz regisztrálni itt tudsz.

Ha ezeket a dolgokat szigorúan követed, hát akkor esélyesebb leszel és növelni tudod esélyedet a nyerésre. Hidd el, így léptékekkel magasabb pénzre fogsz szert tenni, mint ha ész nélkül játszanál. 

A kaszinóval semmiképp sem az a cél, hogy rövid idő alatt nagyot szakítsunk. Ez nem tud működni, mivel a ház fog nyerni, ha össze-vissza játsszunk. A végcél nem más, mint hogy minél sűrűbben egyre nagyobbakat tegyünk zsebre, és egyben egyre ritkábban minél kevesebbet veszítsünk. 

Olvasd el különböző kaszinó stratégiáinkat, amikkel maximalizálhatod nyerési esélyeidet és minimalizálhatod veszteségeidetKattints ide. 

ITT a Világ Legnagyobb Online Kaszinója, aki ráadásul 60.000 Ft Bónuszt ad minden új játékosának, REGISZTRÁCIÓ ITT!

Az alábbi sportfogadó cégnél találod Magyarországon nagy valószínűséggel sok fogadási piacra a legmagasabb szorzókat , 20.000 Ft bónusz regisztrálni itt tudsz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lovi.blog.hu/api/trackback/id/tr335835811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása