HTML

Lovi fogadás

Friss topikok

A rulett az egyik legrégebbi szerencsejáték

2014.03.08. 17:48 bukisamurai

Mostanában a roulette a legpopulárisabb kaszinójáték. Kevés ahhoz fogható élmény van, amikor a rulettasztalon megfogadod a legjobb számaidat, a crupié elindítja a pörgetést, és heves szívdobogás mellett várod hogy nyertél-e.

A ruletthoz hasonló szerencsejátékok már több, mint két ezer éve, a rómaik korában tűntek fel először. A kereskedők hintók kerekét pörgettékmeg a földön, és a kerékre illesztett kiálló valami iránya mutatta meg a földre karcolt 8 szelet közül a győztest. A sötét középkor alatt ennek a primitív játéknak több továbbgondolt módozata jelent meg, bár az első jelentős és maradandó rulettkerék csupán a tizenhatodik század közepén tűnt fel.

Olvasd el különböző kaszinó stratégiáinkat, amikkel maximalizálhatod nyerési esélyeidet és minimalizálhatod veszteségeidetKattints ide. 

A játékot feltalálója Blaise Pascal roulette-nek nevezte, ami franciául “kicsi kereket” jelent. A híres Pascal pont az örökmozgó titkát akarta megoldani, amikor kiagyalta a rulett játékot. Mostanság már több típusú roulette szabályrendszer létezik, pl európai rulett, amerika rulett, mini rulett, sőt, van nulla nélküli rulett is. A kaszinónak általában statisztikai előnye van, azonban vannak hasznos rulett nyerő stratégiák, amikkel növelhetjük esélyeinket.

ITT a Világ Legnagyobb Online Kaszinója, aki ráadásul 60.000 Ft Bónuszt ad minden új játékosának, REGISZTRÁCIÓ ITT!

Az alábbi sportfogadó cégnél találod Magyarországon nagy valószínűséggel sok fogadási piacra a legmagasabb szorzókat , 20.000 Ft bónusz regisztrálni itt tudsz.

Itt mindent megtudhatsz a rulett történelméről: http://hu.wikipedia.org/wiki/Rulett

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lovi.blog.hu/api/trackback/id/tr945835837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása