HTML

A stratégia a rulettnél is jól jön

2014.03.04. 17:40 bukisamurai

roulette_1393519375.jpg_900x400

Napjainkban a rulett a legtöbbet játszott szerencsejáték. Kevés hasonló élményt tudnék felidézni, amikor a kaszinóban megfogadod a kedvenc számaidat, beindítják a golyót, és gyors szívdobogás mellett várod hogy nyertél-e. Alig tudják, hogy a rulettnak hosszú múltja van. Ki gondolná, hogy a középkorban is szerették sokan felturbózni az adrenalin szintjüket a rulettezéssel, de természetesen anno még eltérő módon működött a játék, mint ma.

 

 

 

A rulettezéssel rendkívül sokan veszítenek, azonban ha ügyesen játszol, és rulett stratégiát is alkalmazol, rendesen megnövelheted esélyeidet a kaszinóval szemben. Nézzünk egy példát.

 

 

A duplázó roulette stratégia az első módszer, amelyet pontosan fújnod kell, ha rulettezni fogsz. Igazán egyszerűen tudod használni bármilyen roulette játéknál, sőt, további online kaszinó játékoknál is, mint például a nyerőgépek és a blackjack. A Martingale szisztémát van aki duplázós taktikának nevezi, mivel valójában úgy működik. Az asztal felére fogadsz, és addig, amíg nem nyersz, duplázod a tétet. Az asztal fél részét megtenni persze pl páros vagy páratlan fogadásokkal célszerű.Mindegyik pörgetéssel nagyobb eséllyel fog bejönni az ellenkező érték, mint az előző menetben, mivel a nagyszámok törvénye szerint ötven-ötven százalék, hogy fél nyer.

 

 Olvasd el különböző kaszinó stratégiáinkat, amikkel maximalizálhatod nyerési esélyeidet és minimalizálhatod veszteségeidetKattints ide. 

 

Értelemszerűen a nulla bekever, az a ház fölénye, de avval nem tudunk mit kezdeni. Egy hosszadalmas szériánál szélsebesen felszorzódnak a fogadások, pl 9 kör alatt, ha $1 a kezdő tétünk, már ötszáztizenkettő dollárt szükséges megfogadnunk. Itt többet olvashatsz a Martingale pontos esélyeiről: http://www.kaszinoprofi.hu/tippek/martingale-modszer-nyeresi-eselyek/

 

 

 

Fontos, hogy is figyelnünk, hogy a szisztéma kivédése érdekében több kaszinó maximálja az 1 körben fogadható maximum tétet, például $500-nál, ami azt jelenti, hogy az ezt a módszert alkalmazó helyeken nem alkalmazható a Duplázó rendszer. Láthatod, hogy megéri csak akkor belekezdeni egy adott széria megjátszásába, amikor már többször azonos felet gurítottak. Vagyis amennyiben mondjuk látod, hogy egymás után háromszor jött a páros, a következő gurításnál érdemes belépni egy ellenfogadással. Innen már egyre esélyesebb, hogy az ellenkező fél jön ki.

 

 

Egy hatékony rulett módszer mellett jobb eséllyel indulsz, mindazontáltal mindig emlékeztesd magad, hogy mindig okosan kell fogadni. Érdemes megfogadni pár alap szerencsejáték szabályt:

 

 

- Mielőtt elkezdesz játszani, ismerd meg az adott asztal szabályait és kifizetéseit.

- Minden alkalommal találj ki egy vesztési és nyerési limitet az adott napra, és ügyelj arra, hogy azt semmiképp se lépd át.

- Hajts rá a bónuszokra, amit a kaszinók kínálnak.

 

 

A játék hevében túl könnyen el tudjuk veszíteni fejünket, ezt mindenképp próbáljuk meg tudatosan elkerülni. A végcél a szórakozás, de persze ha egy kis pénzt keresünk, az sem rossz.

 

Milliárdos nem lesz belőled a kaszinóban, idővel a ház akárhogy is, de nyerni fog a rulettbe épített százalékos előnye miatt. Viszont amennyiben ügyesen játszol, rulett szisztémát is használsz, a gyengébb vesztes napok mellett seregnyi nyertes napot fogsz magadénak tudni. 

 

ITT a Világ Legnagyobb Online Kaszinója, aki ráadásul 60.000 Ft Bónuszt ad minden új játékosánakREGISZTRÁCIÓ ITT!

 

Az alábbi sportfogadó cégnél találod Magyarországon nagy valószínűséggel sok fogadási piacra a legmagasabb szorzókat , 20.000 Ft bónusz regisztrálni itt tudsz.

Szólj hozzá!

Címkék: rulett

A bejegyzés trackback címe:

https://lovi.blog.hu/api/trackback/id/tr795835829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása