HTML

Lovi fogadás

Friss topikok

Egy új magyar nyelvű online kaszinót találtam

2014.04.28. 11:09 bukisamurai

Ez az Unibet a linken olvashatsz róla többet.

Olvasd el különböző kaszinó stratégiáinkat, amikkel maximalizálhatod nyerési esélyeidet és minimalizálhatod veszteségeidetKattints ide. 

ITT a Világ Legnagyobb Online Kaszinója, aki ráadásul 60.000 Ft Bónuszt ad minden új játékosánakREGISZTRÁCIÓ ITT!

Az alábbi sportfogadó cégnél találod Magyarországon nagy valószínűséggel sok fogadási piacra a legmagasabb szorzókat , 20.000 Ft bónusz regisztrálni itt tudsz.

Az a komoly játékos, aki gyorsan, de állandóan bukja el a zsetonját, mert Ő lehet, hogy akár az teljes időtartalmában csinálni fogja a rulettezést. A nagyobb kaszinósok mindig évi sok százezer forintot is buknak.Amiért cserébe sokszor bónuszokat, ingyen téteket és néha külföldi grátisz utakat is kaphatnak.

A nagy játékosok generálják a vállalatok bevételének 90%-át, úgy, hogy körülbelül minden kaszinós 5%-át képviselik. Ez okból a cégek reklám munkája leginkább ezeknek a kaszinósoknak a segítésére irányul.

Azért fontos, mert sokkal könnyebb és olcsóbb egy már munkában lévő kaszinós megtartása, mint három egyforma kaliberű kaszinós behozatala a kampányokból. A legnagyobb kaszinósok nem a marketingből jönnek, hanem a Yahoo-ból. A google-ból jött játékosok értéke sokszor hatszor nagyobb, mint a marketingből érkezőké. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lovi.blog.hu/api/trackback/id/tr526038631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása