HTML

Lovi fogadás

Friss topikok

How to Beat the Casino at Roulette - Top 3 Roulette Strategies

2014.03.25. 17:56 bukisamurai

Nagyon sok rulett szisztéma létezik, a leghatékonyabbakat megnézheted itt. Tanuld meg őket, teszteld, tapasztalj, és persze mielőtt valódi pénzzel játsszanál, inkább egy ingyenes roulette játékon szerezz tapasztalatokat, ott nem kell a pénzedet kockáztatnod. Amennyiben látod, hogy jól ismered a stratégiát, nyugodtan tegyél egy próbát valódi pénzért.

 

Olvasd el különböző kaszinó stratégiáinkat, amikkel maximalizálhatod nyerési esélyeidet és minimalizálhatod veszteségeidetKattints ide. 

Valamennyi szisztéma igazából arra alapszik, hogy a nagy számok törvénye alapján megpróbálja növelni a játékos esélyét a házzal szemben. Ez értelemszerűen nagyon nehéz, mondhatni lehetetlen, hiszen a nulla eredményeképp a háznak mindig közel három százalék előnye van.

 

ITT a Világ Legnagyobb Online Kaszinója, aki ráadásul 60.000 Ft Bónuszt ad minden új játékosánakREGISZTRÁCIÓ ITT!

Az alábbi sportfogadó cégnél találod Magyarországon nagy valószínűséggel sok fogadási piacra a legmagasabb szorzókat , 20.000 Ft bónusz regisztrálni itt tudsz.

 

Mindazonáltal amennyiben okosan, stratégiával játsszunk és konzekvensen csak arra teszünk pénzt, amit a stratégia diktál, jobb eséllyel indulunk a ház ellen. 

 

Vagyis a rulett velejárója a kockázat és veszteség. Ezt meg kell érteni, de fegyelmezett játékkal többször tudunk nagyobbat nyerni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lovi.blog.hu/api/trackback/id/tr95835855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása