HTML

A legalapabb rulett módszer, a Martingale

2014.04.02. 17:59 bukisamurai

A rulett, mint az összes kaszinó játék, úgy alkották meg, hogy hosszabb távon mindig a kaszinó nyerjen. Ez szimpla statisztika. Ha valamelyik számra rakod pénzed, 1:36-hoz pénzt könyvelsz el az Európai rulett asztalokon, azonban 37 cella van a rulettkereken. Ez azt jelenti, hogy a háznak fölénye van a rulettezővel szemben. Evvel nem lehet mit csinálni, viszont a statisztikai alapokra épített roulette stratégiai rendszerekkel javíthatunk esélyeinken.

Milliónyi roulette stratégiát találtak ki, szinte mindegyiket eltérő módon szokták alkalmazni, de van amiben mindegyik egyforma. A gurítási eredményt megsaccolva próbálnak előnybe kerülni. Persze így első hallatra kivitelezhetetlennek tűnik, azonban ha arra gondolunk, hogy ha például alacsony-magasozunk, ötven ötven% az esélye akármelyik kimenetelnek, de minél többször gurul egymás után egy azonos verzió, egyre esélyesebb lesz, hogy a következő menet eredménye az ellenkező variáció lesz.

A duplázó roulette rendszer a legelső stratégia, amelyet kívül-belül fújnod kell, amennyiben rulettezni fogsz. Nagyon könnyen alkalmazható bármilyen roulette asztalnál, sőt, más online kaszinó játékoknál is, mint például a blackjack. A Martingale módszert páran duplázós taktikának nevezi, mert valójában így működik. A mezőny fél részére fogadsz, és addig duplázod téted minden pörgetésnél, amíg nem nyersz. A rulettasztal fél részét megtenni természetesen például alacsony/magas fogadásokkal kell.Valamennyi pörgetéssel nagyobb valószínűséggel fog bejönni az ellenkező fél, mint az előző menetben, mert a nagyszámok törvénye szerint 50-50%, hogy fél nyer.

Ja igen, a nullás mező elronthat mindent. Az a ház előnye, sajnos az adott. Egy hosszú ideig tartó szériánál hamar felszorzódnak a fogadások, például 9 játék alatt, amennyiben egy dollár a kezdő tétünk, már ötszáztizenkettő dollárt kell megfogadnunk.

Olvasd el különböző kaszinó stratégiáinkat, amikkel maximalizálhatod nyerési esélyeidet és minimalizálhatod veszteségeidetKattints ide. 

Ne feledd, arra is vigyázzunk, hogy a módszer ellen fellépve jópár kaszinó megszabja az egy körben fogadható maximális összeget, pl $500-nál, így ilyen helyeken nem tudod használni a Martingale szisztéma. Láthatod, hogy megéri csak akkor belekezdeni egy széria megjátszásába, amikor látod, hogy párszor azonos felet gurítottak. Vagyis ha mondjuk látod, hogy egymást követően 3-szor jött a páros, a soron következő menetnél már érdemes belépni egy ellenfogadással. Innentől már jóval sanszosabb, hogy az ellenkező fél nyer.

ITT a Világ Legnagyobb Online Kaszinója, aki ráadásul 60.000 Ft Bónuszt ad minden új játékosának, REGISZTRÁCIÓ ITT!

Az alábbi sportfogadó cégnél találod Magyarországon nagy valószínűséggel sok fogadási piacra a legmagasabb szorzókat , 20.000 Ft bónusz regisztrálni itt tudsz.

Nagyon sok rulett stratégia van, a jól működőket megtalálod online. Tanuld meg őket, próbálgasd, tapasztalj, és ne feledd, az elején inkább egy ingyen roulette játékon szerezz tapasztalatokat, ott nincs kockázat. Amennyiben már magabiztosan használod a szisztémát, utána tegyél egy próbát igazi pénzzel.

Az összes módszer valójában arra alapszik, hogy a nagy számok törvénye alapján megpróbálja növelni az esélyeidet a kaszinóval szemben. Ez értelemszerűen rendkívül nehézkés, mondhatni lehetetlen, hiszen a 0 miatt a kaszinónak mindig közel 3% előnye van. Mindazonáltal ha stratégiával játsszunk, és konzekvensen csak arra teszünk pénzt, amit a stratégia diktál, jobb eséllyel indulunk a ház ellen. 

Szólj hozzá!

Címkék: rulett

A bejegyzés trackback címe:

https://lovi.blog.hu/api/trackback/id/tr895835858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása